Don’t let it hold you back

Ontdek met deze audio wat jou belemmert èn wat je nodig hebt om meer vertrouwen en innerlijke rust in het ondernemen te ervaren.

De titel klinkt misschien wat negatief, maar het is exact hoe mijn klanten (en ja, ook ik bij tijd en wijle) het verwoorden: ‘IETS houd me nog tegen om…’. Fill in the blanks: er vol voor te gaan, dagelijks op te dagen, echt mezelf te zijn, zichtbaar te zijn, me uit te spreken, ……
Wat is dat iets? En wat is ervoor nodig om te omarmen wie je bent? Om diep vertrouwen te voelen in jezelf en je kunnen. Gewoon te gaan voor die droom. Jezelf te bevrijden van het constant maar bezig te zijn met de mening van anderen, of het verdwalen in je eigen verhalen, twijfel of perfectionisme.

Nieuwsgierig?

Jouw magische onderbewuste heeft het antwoord op de vraag wat jou nog belemmert om vol vertrouwen te ondernemen… èn op wat je nodig hebt om dat te veranderen. Om weer de vrijheid en lol te ervaren waar je voor ging toen je startte met ondernemen.

Ontdek het zelf: laat je naam en e-mail achter en krijg direct toegang tot de audio en het e-book!

Een trancereis?

Met behulp van de ritmische drum en visualisatie kun je in een veranderde staat van bewustzijn raken. Deze trance-achtige toestand biedt mogelijkheden om verborgen emoties, creatieve ideeën en spirituele inzichten te ontdekken.

Om je te helpen antwoorden te vinden, zal ik je begeleiden in een visualisatie. Je kunt je concentreren op interne sensaties, emoties en gedachten, waardoor je dieper kunt nadenken over een probleem en beter toegang hebt tot onbewuste associaties en herinneringen.

Dit kan jou leiden naar nieuwe inzichten of oplossingen die moeilijker te bereiken zijn in een gewone staat van zijn. Ook geeft deze audio je een moment van ontspanning en rust, waardoor je je prettig voelt en beter kunt concentreren zonder afleidingen.

You are the magic

In mijn werk is de rode draad dat jij alle antwoorden en wijsheid al in je hebt. Je mag er alleen weer mee leren verbinden door jezelf ten diepste te leren kennen en omarmen. Deze trancereis is een fijne, laagdrempelige manier om jouw eigen-wijsheid te ontdekken en benutten.

Lieve woorden

Lees hoe anderen hun reis hebben ervaren!

Wow Lau, het was echt heel erg mooi en precies wat ik nodig had 🥰. De visualisatie die tot me kwam was mega vertrouwd en persoonlijk, echt een uitdrukking van mij. En de blokkade en helpers waren ook een interessante realisatie. Confronterend wel, maar goed om te ontdekken.

Vera

Ik had gisteren zo’n bijzondere trancereis. Ik laat het even sudderen de komende tijd, maar het heeft al echt wat gebracht, dankjewel!!! ❤️❤️❤️

Bernice

Praktisch

Wanneer je je aanmeldt ontvang je direct een mail met toegang tot de audio en het bijbehorende e-book.
Dit e-book bevat informatie en opdrachten ter voorbereiding en verdieping, om meer uit jouw reis te halen.
Duik je er diep in dan ben je 45 tot 60 minuten bezig. Luister je alleen de audio, duurt het 20 minuten:

Intentie

Een krachtig hulpmiddel bij het bereiken van doelen en het manifesteren van verlangens.

Trancereis

De audio duurt zo’n 20 minuten waarbij ik je met mijn drum Rhea en stem begeleid in een visualisatie.

Verdieping

Laat de magie van jouw onderbewuste nog even de vije loop, door direct na jouw reis woorden te geven aan dat wat je hebt ervaren.

Ontdekken wat jou nog tegenhoudt?

Het antwoord zit in jou, óók op de vraag wat jij nodig hebt om die belemmering om te buigen of te veranderen.

Ontdek het zelf: laat je naam en e-mail achter en krijg direct toegang tot de audio en het e-book!