Je eigenwaarde verdienen door middel van presteren of voldoen aan een ideaalbeeld… of altijd gewoon precies zo zijn als je bent? Ons lukt het nog niet altijd, al hebben we er zo onze manieren voor gevonden. We horen ook graag hoe het zit met jou! Wanneer voel jij dat je niet of juist heel goed bij je eigenwaarde, of eigen waarden, kunt blijven?

In deze aflevering hebben we het ook over Brene Brown, die in haar boek ‘De kracht van kwetsbaarheid’ deelt wat voor kracht er zit in het delen van je schaamte of het niet voldoen aan een ideaalbeeld met andere mensen.

Dat kunnen delen wat er in jou speelt en je kwetsbaarheid tonen heel helend kan zijn, onderschrijven wij natuurlijk als geen ander. En wil je dat zelf ervaren? Of eens voelen wat schadwuwwerk met ons inhoudt èn fijn samen zijn met gelijkgestemde vrouwen? Kom naar (een van) onze gratis cirkels op 20 & 27 augustus.
Of gun het jezelf & waag de sprong: meld je aan voor Spirit Shadow Sequence – 17 september, 8 oktober, 29 & 30 oktober en 19 november 2022! We verwelkomen je met liefde, lieve vrouw.