RETREAT

Jouw 1 op 1 getaway om te zakken in het moment en dichter bij jezelf te komen. Wie ben jij onder alle onbewuste lagen die jou vormen en aansturen?

Basic

2 of 3 dagen inclusief lunch, jij zorgt zelf voor overnachting, ontbijt en diner

All-in

3 dagen inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch en diner

Extensive

Beide opties zijn te combineren met truffelceremonie REMEMBER

HEY, GAAF DAT JE HIER BENT

Aan deze pagina wordt nog geschreven… de aanvullingen komen snel!

Dit retreat is voor jou als je in korte tijd de diepte in wilt. Een ripple effect wilt creëren in jouw transformatieproces.  Of dat nou is door veel te doen en leren, of juist door los te (leren) laten en te zijn in het moment…
Wil jij samen aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit of business? Intensief duiken in jouw denken en voelen? Jouw patronen bewuster krijgen en veranderen? Heb jij behoefte aan helderheid? Focus? Een doorbraak? Of juist aan rust en alle aandacht, tijd en ruimte voor jezelf? Kom langs bij mij en de paarden, dan dompelen we ons erin onder. Ik vind het belangrijk dat jij je volledig welkom en gedragen voelt. Dat je de vrijheid en ruimte voelt om volledig te ontdekken, voelen en ervaren. Dat alles er mag en kan zijn en het proces zich mag ontvouwen. Ik geef de retreats met liefde en volledige aandacht: Puur voor jou.

Klinkt dat goed? Gun jezelf een

RETREAT

Wat je sowieso krijgt:
Vooraf intake online (30 min.)
4 blokken van zo’n 3 uur
Vrije tijd voor wandelen/fietsen/bezinken
Koffie/thee/fruit/lekkers
2x Vega(n) lunch
Goodybag
Opvolgend integratiegesprek online (30 min.)

Waar je uit kunt kiezen:

Optie 1: Basic
2 of 3 dagen | je zorgt zelf voor eventuele overnachting, ontbijt en diner.

Optie 2: All-in
3 dagen – start 15 uur en eindigt rond 15 uur | inclusief 2x overnachting, ontbijt en diner.

Optie 3: Extensive
Beide opties zijn te combineren of uit te breiden met truffelceremonie REMEMBER
Ik bespreek graag de mogelijkheden!

Dare to be who you truly are… It’s where your magic happens!

Lieve woorden

Hoe anderen hun sessies hebben ervaren? Lees het verspreid over deze pagina, of klik op de knop voor meer!

Het traject met Laura was persoonlijk, warm en kwetsbaar. Intuïtie, gevoel en hartstocht staan centraal, vanuit verbinding en kwetsbaarheid. Laura werkt zelf ook volledig vanuit intuïtie, met de paarden en verschillende attributen waarmee opstellingen centraal staan. Dit heeft mij veel (verdiepende) inzichten gegeven. De sessies hebben mij weer volledig verbonden met mijzelf, iets waar ik Laura en de paarden ontzettend dankbaar voor ben.

Rixt

Lieve Laura, Het traject met jou was magisch! Ik heb ontzettend genoten van de opstelling met de paarden en jou liefdevolle benadering en rust. De veiligheid die je biedt en de vinger precies op het juiste plekje leggen is zo mooi. Ik kan iedereen aanraden om een traject bij je te volgen. Ik heb er ontzettend veel aan gehad. Jij bent zo lief, rustig en voelt mij aan!! Je bent een topper en had het zeker niet willen missen in mijn proces! Het gaat nu zo goed met mij. Ik zit in een heerlijke flow en voel me geweldig!!

Marloes

I’m your biggest fan! Because I believe in your work. De tijd met de paarden heeft mij ongelooflijk veel geïnspireerd en het heeft me ook heel veel moed en daadkracht gegeven

Ines

Wauw! Wat was dit mooi om te ervaren! De sessie heeft me een soort rust en vertrouwen gegeven. Dat ik wel kom waar ik naartoe wil als ik mijn eigen pad blijf volgen en mezelf blijf.

Ilse

Wat te verwachten

In de tijd die we samen doorbrengen, gaan we uit van een eeuwenoud framework voor elke (transformatie) cyclus: het levenswiel, of medicijnwiel.

In de sessies werken we op bewust, maar vooral op onbewust niveau. Wat draait er op de automatische piloot waardoor je doet wat je doet en je voelt wat je voelt? Dat gaat voorbij mindset, wilskracht, ratio en woorden. Ik maak gebruik van paarden, systemisch werk, sjamanistische rituelen, trance/hypnose, energiewerk en meer. We werken met ‘wat is’, met wat zich aandient. Het wiel heeft vier perspectieven met elk eigen thema’s & kwaliteiten. Als geheel vullen ze elkaar aan en vormen ze een evenwicht. Het biedt structuur en verdieping door te laten zien waar jouw krachten en tekortkomingen liggen, waar je kracht of balans kunt vinden, ongeacht in welke situatie je je bevindt.

Balans opmaken: koesteren en integreren wat dient, loslaten of transformeren wat niet (meer) dient.

Zakken in zijn: de plek van niet-weten, innerlijke wijsheid, intuïtie en jouw natuurlijke essentie.

Spelen, verkennen en opbloeien: creëren vanuit zijn, visie, innerlijke kracht, grenzen en mogelijkheden.

Belichamen: jouw passie en vuur uitdragen vanuit een liefdevolle en krachtige verbinding met jezelf.

Dank je wel Laura, dat je mij mee hebt genomen in jouw kennis, kunde en rijkdom. Rijkdom die ik nu ook een beetje de mijne mag laten voelen en zijn en er is nog zoveel meer te ontdekken. Mijn reis was en is nog steeds fantastisch. Ik gun dit iedereen, ook de rauwe randjes. Humor, gevoel en intuïtie zijn de sleutelwoorden voor mij.

Ilse v. S.

Scherp en enorm liefdevol, zo omschrijf ik mijn ervaring met Laura als coach. Bij haar kom ik niet weg met excuses en dat is precies wat ik nodig heb. Ze maakt dingen heel eenvoudig en luchtig en dat is heel fijn voor mij geweest als ik zwaar aan dingen tilde. Laura helpt je tot diepe inzichten te komen, ook al zijn ze niet makkelijk. Bij Laura voel ik me vertrouwd om mezelf te zijn en te zeggen wat ik écht vind, dat is heel fijn, het voelt als thuiskomen ♡

Laura

Ik heb ervaren hoe ze met een kalme en lichte energie volledig aanwezig is en daarin alle ruimte geeft aan wat er is en wat er leeft ,of dat nu individueel is of in een groep. Ik waardeer de manier waarop ze, vaak stilletjes en soms ineens helemaal niet, haar authentieke zelf meebrengt in de sessies en daarmee anderen uitnodigt ook volledig zichzelf te kunnen zijn. Met soms een letterlijk of figuurlijk steuntje in de rug als dat nodig is, dat voelt ze heel goed aan.

Hiske

Work on you, so you & your business can work

Wat ik veel zie gebeuren is dat ondernemers zich vol enthousiasme vastbijten in all things business. Uitvoeren wat hen geleerd wordt, nadoen wat ze om zich heen zien, zonder te voelen of dat passend is. En ze komen zichzelf telkens tegen. Het stroomt niet, of het wil niet zoals gehoopt of hen is verteld. Doorgaan doen ze wel., op wilskracht. Zonder de koe bij de horens te vatten: te duiken in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. In mijn optiek een ondergeschoven kindje en juist een van de belangrijkste elementen van het ondernemen. Want: hoe je een ding doet, doe je alles!

Je komt er helaas niet met enkel je cognitie, een goede mindset of door ‘gewoon’ te doen. Onze programmering werkt op een andere laag, die ook nog eens de rest overruled. Om verandering aan te brengen heb je in die laag te duiken en te belichamen en integreren wat je tegenkomt. Een grote les op mijn persoonlijke èn spirituele reis als ondernemer.

Optie 1

Basic

Verspreid over 2 of 3 dagen, exclusief overnachting(en), diner & ontbijt.

– Intake online
– 4 live blokken
– 2x lunch
– Integratiesessie online

Investering: €997 incl. btw.

Bekijk of download
de algemene voorwaarden.

Optie 2

All-in

3 dagen – start en afronding om 15 uur.
Incl. overnachtingen, diner & ontbijt.

– Intake online
– 4 live blokken
– 2x lunch
– Integratiesessie online

Investering: €1.247 incl. btw.

Bekijk of download
de algemene voorwaarden.

Optie 3

Extensive

Combineer RETREAT met truffelceremonie REMEMBER

– Binnen het bestaande programma
– Of breid uit met een extra dag voor €325,- incl. btw

Ik bespreek de mogelijkheden graag persoonlijk!

Bekijk of download de algemene voorwaarden.

Wat anderen zeggen

De ervaringen van anderen deel ik met liefde! Maar niets kan op tegen jouw eigen ervaring. Dus ik nodig je van harte uit voor een (online) sessie. Je zit nergens aan vast, het gesprek is gratis en vrijblijvend.
Just REACH OUT :)!

Rust, Ruimte, Laura en de Paarden. Om vanuit een andere invalshoek verrassende inzichten op te doen over mijn eigen denkpatronen en waar ik sta. Ik heb een paar hele mooie verrassende sessies mogen meemaken die me weer een stap verder hebben geholpen en rust hebben gebracht in mijn brein dat overuren draait. Super bedankt Laura voor de mooie bijzondere ervaring.

Marianne

Dankzij de sessie bij Laura en haar paarden heb ik weer een stuk pijn uit het verleden verder kunnen helen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Ik zou het iedereen aanraden die met een (levens)vraag rondloopt of issues uit het verleden op een andere manier wil benaderen dan op de stoel bij een psycholoog!

Lotte

Ik vind Laura een immens fijn persoon om gewoon mee te zijn als om mee samen te werken. Ik heb bij haar een groepstraject gevolgd als ook 1 online sessie met de paarden. Allebei hebben me zoveel inzicht gegeven en Laura zorgde er voor dat ik het kon integreren. Bedankt om me uit mijn comfort zone te slepen 😘

Maartje

Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!

Esther

Laura is één van de warmste en liefste personen die ik ken. Het is zo fijn en vertrouwd om met haar te werken. Ze is rustig van karakter, waardoor je snel je zelf kunt zijn bij haar aanwezigheid. Laura heeft een spirituele inzicht in het leven en dat trok mij zoveel aan. Laura je bent een prachtig vrouw 💛

Basima

INFO & AANMELDEN

Vul het formulier bij vragen of interesse, of plan zelf een vrijblijvend gesprek in via de agenda!

Contact mag ook altijd direct via laura@wisdomwithin.nl of 0641847677.