Traject2024-03-22T15:04:23+01:00

RECLAIM

1 op 1 coachtraject

Voor jou als je ondernemer bent, precies weet wat je moet doen en het ook graag wilt… maar je (potverdorie) zelf het grootste obstakel in je business bent.
Klaar voor meer lol, vrijheid en gemak? Buig jouw belemmerende overtuigingen en blokkerende patronen om, zodat je weer vol vertrouwen opdaagt voor jezelf en je bedrijf.

ZUID FRANKRIJK IS ER NIKS BIJ

Een zoveelste fase van knutselen en bouwen is voorbij. Je social media is vernieuwd, je website geüpdatet, je bent up and running om je nieuwe aanbod met de wereld te delen. Voor nu dan (want OMG, het kan zoveel beter en mooier allemaal)! Waar was ik? Oja, up and running. Maar nu: krekels…

Je staat wel in de startblokken, maar in plaats van het uitvoeren van de acties op je to do lijst, ben je alweer de was aan het opvouwen of je boekenkast op kleur aan het sorteren.

Je merkt dat je het maken van een podcast liever uitstelt om te knutselen aan je webtekst of een social media post. Je deelt overigens niet te veel en te vaak op je socials, want je wilt niet overkomen als zo’n pusherige telemarketeer. Je aanbod is toch nog niet zoals je het in je hoofd hebt, dus plaats je liever een mooi plaatje of een quote dan er vaak over te delen. Wat zullen je volgers anders wel niet denken?

BEDRIJFJE

Op een verjaardag verander je snel van onderwerp als er gevraagd wordt hoe het gaat met je bedrijfje. Laatst kon je je beste vriendin niet eens zonder hakkelen en stotteren vertellen wat je doet, zo’n gênante en onprofessionele vertoning bespaar je jezelf liever. Dat is meteen een reden om vooral geen webinars of presentaties te geven. Wat zullen anderen wel niet van je denken?!
Het woord bedrijfje doet wel een beetje pijn, want je hebt hele mooie en grootse dromen. Je inner critic vindt het wel passend, die zou wat jij doet niet willen typeren als ondernemen. Anderen doen het tenslotte 100x beter dan jij. Zij groeien in no time met hun business!

BACK TO… LOONDIENST?

Stress en twijfel voeren de boventoon en het ontmoedigd je. Ondanks je vastberadenheid om je bedrijf een stap verder te brengen, lijkt er altijd iets te zijn dat jou afleidt of weerhoudt.

Is de stap naar ondernemerschap wel een goede keus geweest? Ben je wel goed genoeg in wat je doet? Maak je wel de juiste keuzes? Je interne dialoog bestaat hoofdzakelijk uit gepieker  en het ’terug in loondienst scenario’ (dag, vrijheid…).
Naarstig ga je (weer) op zoek naar hoe dan wel, want je wilt jouw droom niet opgeven. Je bezoekt het ene na het andere webinar en regelmatig dropt Bol een business- of zelfhulpboek op jouw deurmat. Je probeert het positieve van alles in te zien, anders manifesteer je nog de verkeerde dingen. En waarschijnlijk sta je ook op het punt in te stappen in een nieuw businesscoachtraject of een zoveelste online training.
MAAR.

JE MERKT DAT JIJ ZELF HET STRUIKELBLOK BENT

Want als je eerlijk bent weet en kun je al ontzettend veel! En helpen nóg meer info, tips, tricks en mindset hacks je niet verder. Sterker nog: hoe meer je weet, hoe meer het je overwhelmed en frustreert dat het jou niet zo makkelijk lukt het allemaal ‘gewoon’ te gaan doen.
Als dit ondernemen is, is het niet wat je ervan gehoopt of verwacht had. Hier wordt je niet gelukkig van. Moe van jezelf grijp je naar je telefoon, Netflix, of een glas wijn (of een combinatie…) om even ontspanning te vinden en je tetterende hoofd wat te dempen.

Niet the way to go, dat weet jij ook wel. Maar hoe dan wel?!

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN…

Om gewoon te gáán, zonder ellenlang wikken, wegen, omgooien of perfectioneren?

Je door jouw (onbewuste) overtuigingen heen hebt geprikt en je een diep vertrouwen voelt in jezelf, jouw kennis en kunde en dat wat jij in de wereld zet met je bedrijf? Hoe heerlijk zou het zijn om niet telkens bezig te zijn met de mening van anderen, bang te zijn dat je door de mand valt, of met jezelf te vergelijken elke keer dat je Instagram opent…

WAT ALS…

Jij je ruimte in durft te nemen? Dat jij weet, voelt en gelooft dat er mensen op je zitten te wachten. Je vanuit je tenen wilt delen over jezelf en je business en iedereen mag het zien.

Hoe zou het zijn als je leeft en onderneemt op jouw manier? Echt wetend wie je bent, waar je voor staat, wat jij nodig hebt en welke kant je op wilt. Toegewijd aan  jouw kompas, aan ‘how you roll’.
En dat zelfs wanneer je het even totaal niet meer weet -want life happens- jouw vertrouwen rock solid blijft. Omdat je hebt geleerd hoe jij stevig blijft staan en bij jezelf kunt blijven.

And dare I say it: hoe zou het zijn met een rustiger hoofd? Met die inner critic op de achterbank in plaats van aan het stuur? Dat je opeens een bergje daadkracht en commitment vindt en minder verzandt in uitstellen, perfectioneren of duiken in zaken die er stiekem niet zo toe doen. Dat zelfleiderschap ontstaat vanuit de zelfliefde die je voelt. En dat leven en werken op jouw voorwaarden eindelijk echt leuk en vrij voelt.

Klinkt dat goed? Het kan met

RECLAIM

Een persoonlijk coachtraject met 8 sessies:
– 4 live sessies van 2 uur
– Afgewisseld met 4 sessies van 1 uur, live of online

Daarnaast heb je toegang tot:
– Verdiepende video’s 
– Audiobestanden met geleide meditatie/visualisatie/hypnose
– Aanvullende opdrachten
– Support via e-mail – ik antwoord binnen 24 uur op ma t/m do

Optioneel:
– Uitbreiden met truffelceremonie REMEMBER

RECLAIM duurt ongeveer 6 maanden

ALS JE KIEST VOOR RECLAIM

Dan kies je voor een persoonlijke- en spirituele ontwikkelingsreis. Waarom? Omdat je business jóu volgt; wat je tegenkomt in jezelf kom je tegen in je business. Misschien wel x2, want de keuze voor ondernemerschap is één grote ontwikkelingsreis. Als jou nog iets blokkeert om je verlangens te volgen, heb je daar werk in te doen. Mag je jezelf beter leren kennen om het te doorzien en doorbreken. Meer kennis en kunde verzamelen over je vakgebied of ondernemen doesn’t cut it.  

Door RECLAIM zul je steviger in je schoenen staan, doordat je jezelf op heel diep niveau leert kennen. Je weet hoe jij werkt en wat jouw valkuilen en struikelblokken zijn. Door het doorzien, doorvoelen, helen en transformeren van patronen,(overlevings)mechanismen, innerlijk kind- en schaduwstukken, voel jij je vrijer en vertrouwd om ‘gewoon’ dat te doen wat er in je opkomt, wat er echt bij jou past. Je weet wie je echt bent, hoe jouw kompas werkt en (niet onbelangrijk) wat je kunt doen als je even uit het lood geslagen bent!

Je bent niet meer zo bezig met getetter in je hoofd. Je doet je ding en hebt er weer lol in om je intuïtie te volgen. Ook wanneer het rete spannend is en je uit je comfortzone mag. Doordat je meer zelfkennis en zelfliefde voelt, voel je je meer toegewijd aan jouw pad. Het levert meer vrijheid op, alles gaat meer ‘als vanzelf’. Kortom: na RECLAIM kan én wil je echt jezelf zijn, ga je leven op jouw voorwaarden en doe je dat wat bij je past met passie, liefde en zelfvertrouwen.

All wisdom’s within you… Let’s dive in and make your magic happen!

Lieve woorden

Hoe anderen hun sessies hebben ervaren? Lees het verspreid over deze pagina, of klik op de knop voor meer!

Het traject met Laura was persoonlijk, warm en kwetsbaar. Intuïtie, gevoel en hartstocht staan centraal, vanuit verbinding en kwetsbaarheid. Laura werkt zelf ook volledig vanuit intuïtie, met de paarden en verschillende attributen waarmee opstellingen centraal staan. Dit heeft mij veel (verdiepende) inzichten gegeven. De sessies hebben mij weer volledig verbonden met mijzelf, iets waar ik Laura en de paarden ontzettend dankbaar voor ben.

Rixt

Lieve Laura, Het traject met jou was magisch! Ik heb ontzettend genoten van de opstelling met de paarden en jou liefdevolle benadering en rust. De veiligheid die je biedt en de vinger precies op het juiste plekje leggen is zo mooi. Ik kan iedereen aanraden om een traject bij je te volgen. Ik heb er ontzettend veel aan gehad. Jij bent zo lief, rustig en voelt mij aan!! Je bent een topper en had het zeker niet willen missen in mijn proces! Het gaat nu zo goed met mij. Ik zit in een heerlijke flow en voel me geweldig!!

Marloes

I’m your biggest fan! Because I believe in your work. De tijd met de paarden heeft mij ongelooflijk veel geïnspireerd en het heeft me ook heel veel moed en daadkracht gegeven

Ines

Wauw! Wat was dit mooi om te ervaren! De sessie heeft me een soort rust en vertrouwen gegeven. Dat ik wel kom waar ik naartoe wil als ik mijn eigen pad blijf volgen en mezelf blijf.

Ilse

Wat te verwachten

In RECLAIM doorlopen we een eeuwenoud framework voor elke (transformatie) cyclus: het medicijnwiel.

In de sessies werken we op bewust, maar vooral op onbewust niveau. Wat draait er op de automatische piloot waardoor je doet wat je doet en je voelt wat je voelt? Dat gaat voorbij mindset, wilskracht, ratio en woorden. Ik maak gebruik van paarden, systemisch werk, sjamanistische rituelen, trance/hypnose, energiewerk en meer. We werken met ‘wat is’, met wat zich aandient. Het wiel heeft vier perspectieven met elk eigen thema’s & kwaliteiten. Als geheel vullen ze elkaar aan en vormen ze een evenwicht. Het biedt structuur en verdieping door te laten zien waar jouw krachten en tekortkomingen liggen, waar je kracht of balans kunt vinden, ongeacht in welke situatie je je bevindt.

Balans opmaken: koesteren en integreren wat dient, loslaten of transformeren wat niet (meer) dient.

Zakken in zijn: de plek van niet-weten, innerlijke wijsheid, intuïtie en jouw natuurlijke essentie.

Spelen, verkennen en opbloeien: creëren vanuit zijn, visie, innerlijke kracht, grenzen en mogelijkheden.

Belichamen: jouw passie en vuur uitdragen vanuit een liefdevolle en krachtige verbinding met jezelf.

Dank je wel Laura, dat je mij mee hebt genomen in jouw kennis, kunde en rijkdom. Rijkdom die ik nu ook een beetje de mijne mag laten voelen en zijn en er is nog zoveel meer te ontdekken. Mijn reis was en is nog steeds fantastisch. Ik gun dit iedereen, ook de rauwe randjes. Humor, gevoel en intuïtie zijn de sleutelwoorden voor mij.

Ilse v. S.

Scherp en enorm liefdevol, zo omschrijf ik mijn ervaring met Laura als coach. Bij haar kom ik niet weg met excuses en dat is precies wat ik nodig heb. Ze maakt dingen heel eenvoudig en luchtig en dat is heel fijn voor mij geweest als ik zwaar aan dingen tilde. Laura helpt je tot diepe inzichten te komen, ook al zijn ze niet makkelijk. Bij Laura voel ik me vertrouwd om mezelf te zijn en te zeggen wat ik écht vind, dat is heel fijn, het voelt als thuiskomen ♡

Laura

Ik heb ervaren hoe ze met een kalme en lichte energie volledig aanwezig is en daarin alle ruimte geeft aan wat er is en wat er leeft ,of dat nu individueel is of in een groep. Ik waardeer de manier waarop ze, vaak stilletjes en soms ineens helemaal niet, haar authentieke zelf meebrengt in de sessies en daarmee anderen uitnodigt ook volledig zichzelf te kunnen zijn. Met soms een letterlijk of figuurlijk steuntje in de rug als dat nodig is, dat voelt ze heel goed aan.

Hiske

Work on you, so you & your business can work

Wat ik veel zie gebeuren is dat ondernemers zich vol enthousiasme vast blijven bijten in all things business. Top, want ondernemen is een vak apart… maar ondanks al die knowhow stroomt het niet.
Dat komt, omdat je het helaas niet gaat redden met pure wiskracht, meer kennis, kunde, mindsetwerk of eens in het diepe springen. Onze programmering werkt op andere lagen, die de rest vaak overrulen. Om verandering aan te brengen heb je in die lagen te duiken en te helen, transformeren, belichamen en integreren wat je tegenkomt.
Werken aan jezelf dus, om een stevige basis te hebben om op te groeien en bouwen. Want: hoe je één ding doet, doe je alles! Het mooie is: alles wat jij daarvoor nodig hebt zit al in jou verborgen. Ik help het je met liefde hervinden en ontrafelen.

Optie 1

RECLAIM

1 op 1 traject van 6 maanden
8 sessies + support,
opdrachten, video’s en audio’s

Investering: €1.247 incl. btw

Bekijk of download
de algemene voorwaarden.

Optie 2

REMEMBER & RECLAIM

Optie 1, inclusief truffelceremonie
(Hier mag je ook later in je traject nog voor kiezen)

Investering: € 1.497 incl. btw

Bekijk of download de algemene voorwaarden.

VEELGESTELDE VRAGEN

Werk je alleen met ondernemers?2023-12-31T16:16:18+01:00

Zeker niet! Voel jij je aangesproken door de teksten op deze pagina? Of heb je via via over mij gehoord en trekt mijn aanbod je? Vraag dan zeker een match call aan.

Ik coach op persoonlijk en spiritueel vlak, om jou bewust te maken van niet helpende patronen, mechanismen en overtuigingen. Je komt in de sessies weer bij je kern, waardoor je met meer zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfliefde jouw plek inneemt.

Zit er ook businesscoaching in dit traject?2023-11-04T15:14:15+01:00

Nee, RECLAIM gaat niet over sales, marketing, strategie of businessmodellen. Ik coach jou op persoonlijk en spiritueel vlak. Je gaat lagen afpellen, je bewustzijn verruimen en zakken in jouw essentie en intuïtie. Hierdoor kan jij dicht bij jezelf blijven en met meer zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfliefde jouw plek innemen.
Jij en je business zijn natuurlijk met elkaar verbonden, dus er zullen zeker zaken de revue passeren die met ondernemen te maken hebben. Denk aan het belichamen van de ondernemer/mens die je wilt zijn, het maken van keuzes en gaan voor wat echt passend is en werkt voor jou.

Kan ik later nog kiezen voor optie 2?2023-05-01T15:56:12+02:00

Ja dat kan. Tot 6 maanden na de startdatum van jouw traject kun je nog kiezen voor optie 2 en een truffelceremonie (met de bijbehorende korting) bijboeken.

Ik vertel je sowieso graag over magische truffels en de ceremoniële setting, wanneer je daar interesse in hebt, maar het nog niet als het juiste moment voelt om te doen.

Losse of minder sessies, is dat mogelijk?2023-11-04T15:18:06+01:00

De inhoud en opbouw van RECLAIM zijn heel bewust gekozen. Bewustwording, heling en transformatie vragen aandacht, toewijding en tijd.
Dit traject is dan ook voor diegenen die -ondanks eventuele spanning of twijfel- de sprong willen wagen en all-in willen gaan.
Daarom bied ik niet de mogelijkheid tot het volgen van meerdere losse sessies in korte tijd.

Wat kan wel?
REACH OUT | Online sessie van 30 minuten | Gratis
REFLECT | Eenmalig mini retreat met paarden (3 uur) | €250 incl. btw
– Of volg mij op instagram om op de hoogte te blijven van cirkels/workshops/e.d.

Mag ik in termijnen betalen?2023-11-04T15:18:58+01:00

Jazeker, je mag ook in 2 of 3 maandelijkse termijnen betalen:

Optie 1 RECLAIM
1 termijn: €1.247 | 2 termijnen van €633,50 | 3 termijnen van €425,67

Optie 2 REMEMBER & RECLAIM
1 termijn: €1.497 | 2 termijnen van €758,50 | 3 termijnen van €509

In overleg is veel mogelijk! Just ask 🙂
Prijzen zijn inclusief btw.

Hoe lang duurt dit traject?2023-11-04T15:21:48+01:00

RECLAIM duurt 5 tot 6 maanden. Ik ga dan uit van één sessie om de twee weken en we plannen deze sessies direct bij aanvang van het traject in.

Ik heb interesse en wil me aanmelden, hoe werkt dat?2023-11-04T15:27:25+01:00

Allereerst: Wat ontzettend tof!

Mail naar laura@wisdomwithin.nl, bel/app mij op 0641847677
Bellen, appen of mailen is het snelst, maar je mag uiteraard ook het onderstaande contactformulier invullen.

Je zit nergens aan vast, ik spreek je graag in een match call (online/telefonisch). Dit om te kijken of RECLAIM en ik als coach bij jou passen op dit moment. Je kunt ook al je vragen stellen.

Is het daarna nog steeds een JA? Dan kunnen we direct van start!
Je krijgt dan uiteraard alle ins, outs en praktische informatie over RECLAIM.

Hoe lang duurt een sessie?2023-11-04T15:26:33+01:00

RECLAIM bevat 8 sessies: 4 lange, afgewisseld met 4 kortere sessies.

– Lang: 2 tot 2,5 uur. Vinden plaats in Hoogersmilde (of directe omgeving)
– Kort: 1 uur. Deze kunnen live, maar ook online gevolgd worden

We plannen alle sessies direct in, dus je weet precies waar je moet zijn en hoeveel tijd je kwijt bent in de maanden dat we samen werken.

Ik ben bang voor paarden, is dat een probleem?2023-11-04T15:28:39+01:00

Nee hoor. Tijdens de sessies werken we overigens ook met andere methodieken dan alleen met paarden. Ik pas de sessies helemaal aan op jou.

Wanneer we wel naar de kudde gaan, kunnen we bijvoorbeeld beginnen op een afstand die wel goed voelt, of observeren met een hek ertussen. Sowieso blijven we altijd naast een paard.

Misschien leuk om te weten: de meeste klanten starten met spanning of angst rondom paarden, maar raken dat gaandeweg een sessie kwijt. Ze verbazen zichzelf vaak!

Moet ik ervaring hebben met paarden?2023-09-22T13:28:31+02:00

Nee, dat is helemaal niet nodig! De sessies met paarden gaan namelijk over jouw proces en ontwikkeling, niet over het omgaan met of het trainen van een paard. Paarden zijn eigenlijk een (hele goede) ‘tool’ om snel inzicht te krijgen in je doen en laten. We blijven altijd naast de paarden, met beide benen op de grond.

Paarden geven jou goudeerlijk en zonder oordeel aan wat aandacht mag krijgen. Om te overleven varen zij op heldere communicatie en congruentie in de groep. No time for mixed messages! Ook niet van hoofd en hart, waar wij mensen vaak zo goed in zijn. Paarden houden jou altijd een zuivere spiegel voor wanneer je bij ze bent. Ze reageren op jouw energie, leggen bloot wat IS. En dit doen ze elk moment opnieuw, ook wanneer je iets verandert. Het zijn leermeesters, puur door zichzelf zijn – al een prachtige spiegel op zich!

EEN SFEERIMPRESSIE

Wat anderen zeggen

De ervaringen van anderen deel ik met liefde! Maar niets kan op tegen jouw eigen ervaring. Dus ik nodig je van harte uit voor een (online) match call. Je zit nergens aan vast, het gesprek is gratis en vrijblijvend.
Just REACH OUT :)!

Rust, Ruimte, Laura en de Paarden. Om vanuit een andere invalshoek verrassende inzichten op te doen over mijn eigen denkpatronen en waar ik sta. Ik heb een paar hele mooie verrassende sessies mogen meemaken die me weer een stap verder hebben geholpen en rust hebben gebracht in mijn brein dat overuren draait. Super bedankt Laura voor de mooie bijzondere ervaring.

Marianne

Dankzij de sessie bij Laura en haar paarden heb ik weer een stuk pijn uit het verleden verder kunnen helen. Ik vond het een hele bijzondere ervaring hoe de paarden mij en de situatie spiegelden. Ik zou het iedereen aanraden die met een (levens)vraag rondloopt of issues uit het verleden op een andere manier wil benaderen dan op de stoel bij een psycholoog!

Lotte

Ik vind Laura een immens fijn persoon om gewoon mee te zijn als om mee samen te werken. Ik heb bij haar een groepstraject gevolgd als ook 1 online sessie met de paarden. Allebei hebben me zoveel inzicht gegeven en Laura zorgde er voor dat ik het kon integreren. Bedankt om me uit mijn comfort zone te slepen 😘

Maartje

Ik ben eerlijk gezegd verrast door paardencoaching. Naast het verkrijgen van inzicht leer je er ook mee omgaan, en het meest verrassende: Het antwoord zit in je zelf, het paard geeft net dat extra duwtje!

Esther

Laura is één van de warmste en liefste personen die ik ken. Het is zo fijn en vertrouwd om met haar te werken. Ze is rustig van karakter, waardoor je snel je zelf kunt zijn bij haar aanwezigheid. Laura heeft een spirituele inzicht in het leven en dat trok mij zoveel aan. Laura je bent een prachtig vrouw 💛

Basima

INFO & AANMELDEN

Vul het formulier bij vragen of interesse, of plan zelf een vrijblijvend gesprek in via de agenda!

Contact mag ook altijd direct via laura@wisdomwithin.nl of 0641847677.

Ga naar de bovenkant