Truffelceremonie2023-12-24T15:56:56+01:00

REMEMBER

Maak een diepgaande reis door jouw binnenwereld tijdens een 1 op 1 ceremonie met magische truffels.

GAAT DIT OVER JOU?

Je bent in je hoofd al bezig met morgen, volgende week of volgende maand, want je bent ondernemer en je wilt groeien. Wat je tot nu toe doet (of ‘probeert’) werpt alleen nog niet z’n vruchten af. Je hebt te weinig klanten en haalt geen voldoening uit dat wat je vanuit een diep verlangen de wereld in wilt zetten.

Om je heen zie je de volgers aantallen bij anderen groeien en hun aanbod als warme broodjes verkopen. Waarom lukt dat hen wel en jou niet? Klopt het wel wat je aan het doen bent? Je gaat weer terug naar de tekentafel. Je ideale klant onder de loep nemen, je aanbod omgooien en een betere huisstijl knutselen in Canva.
Ondertussen hoor je dat weifelende stemmetje in je hoofd. De twijfel of je eigenlijk wel weet wie je ècht bent en wat je aan het doen bent? Die twijfel wint en naast Canva open je Google om op zoek te gaan voor jezelf. Een gezonde portie persoonlijke en spirituele ontwikkeling is wat je nodig hebt. Een helpend boek, een volgende opleiding, een retreat. Want het lukt je na al dat innerlijk werk nog steeds niet om consistent op te dagen voor jezelf of je business. Niet om de stappen te nemen die nodig zijn om er een succes van te maken. Er is nog werk aan de winkel…

HOE ZOU HET ZIJN ALS…

> Je meer rust ervaart in je hoofd? Dat die weifelende stem op de achtergrond raakt en je ook weer meer ruimte voelt om naar je hart, je lijf en de signalen om je heen te luisteren.
> Je diepe rust en vertrouwen ervaart in je leven en je business? Je weet wie je bent, waar je voor staat en welke stappen je te zetten hebt op jouw pad. En ook als je dat even niet helder hebt, blijft dat vertrouwen bij je. Want het ligt stevig verankerd. Je hebt ervaren dat helderheid volgt en dat je altijd geleid wordt, als jij maar bij jezelf blijft.

> Je een diepe toewijding voelt aan jezelf? Jouw missie, je gezondheid, je leven, je relaties, je business. Daarvoor komen opdagen en dat doen wat nodig is is geen worsteling meer, maar iets wat je jezelf echt gunt. Iets wat je 100% zeker kunt en iets waar je moeite voor wilt doen.
> Je het niet meer nodig hebt om het buiten jezelf te zoeken naar een oplossing of een volgende puzzelstukje?
Dat een keuze voor een volgende verdieping of coachtraject er een is vanuit overvloed? Een verrijking in plaats van een toevlucht.

HET IS VOOR JOU WEGGELEGD

Deze reis heet niet voor niets REMEMBER De begeleide ceremonie met het magische plantmedicijn, heeft de potentie jou eenzelfde resultaat te geven als jaren gewone therapie… en dat in jou te raken wat er altijd al heeft gezeten.

Heel anders dan recreatief gebruik van de truffels, is alles er in een ceremonie op gericht het heilige medicijn in te zetten ten behoeve van jouw proces en groei. That’s where the magic happens! Een proces dat al begint op het moment dat je nieuwsgierigheid voelt, een roep van de truffels, of een dikke JA! En een proces waar we ook naderhand alle tijd en ruimte aan geven.

Het gaat mij er om dat jij je fijn voelt. Twijfel, spanning, onzekerheid, het is allemaal ok en heel normaal. Ik verken altijd of REMEMBER bij jou past in een vrijblijvend gesprek. Voel je daarna een ja? Dan plannen we een online intake in en prikken we ook een datum voor jouw ceremonie in Drenthe.

Uniek is de intentiesessie bij de paarden, waar we de ceremoniedag mee beginnen. Paarden helpen je landen, aarden, in het nu te komen. We zullen uitgebreid jouw intentie verkennen en verduidelijken, voor de daadwerkelijke ceremonie begint.

Voor

Voorbereiding:
– Vrijblijvend verkenningsgesprek
– Intake online (30 min.)
– Voorbereidende informatie en opdrachten

In Drenthe:
– Inchecken tussen 9:30 en 10 uur
– Intentiesessie (1 uur)

Tijdens

– We creëren samen een fijne plek voor de ceremonie
– De reis zelf duurt zo’n 5-7 uur
– Ik zal er de hele tijd bij zijn om jou te ondersteunen
– Intuïtieve inzet van zang, drum, muziek
– Nazit waarin je mag landen en delen
– Simpele, voedzame avondmaaltijd

Na

– Lazy morning met voedzaam ontbijt
– Ruime uithecktijd, je kunt nog genieten van de natuur!
– Integratiegesprek online (45 min.), 2 weken na jouw ceremonie
– Je mag mij altijd mailen met inzichten of vragen over jouw proces
– Ondersteunende coaching of reiki (op afstand) mogelijk

NA DEZE REIS…

> Doorzie je het weifelende stemmetje in je hoofd. Je maakt hem niet meer zo belangrijk, laat hem niet steeds met je aan de haal gaan. Dat geeft je rust en het laat je veel meer open staan voor andere signalen. Van je hart, je lijf en uit de wereld om je heen.
> Heb jij weer helder wie je bent en wat belangrijk is in jouw leven. Dit biedt houvast. Het geeft richting en ruimte. Vrijheid. Het geeft jouw rust en vertrouwen om stappen te zetten, keuzes te maken en echt te gaan voor jouw dromen en verlangens. En je hebt ervaren hoe diep dat vertrouwen gaat. Hoe veilig je bent en hoe geleid je wordt, wanneer je trouw bent aan jezelf.

> Sta jij op nummer 1 en voel je diepe toewijding aan jezelf. Aan alles wat belangrijk is in het leven. Jouw missie, je gezondheid, je relaties, je business. Je voelt ten diepste dat je daarvoor op wilt dagen en het voelt veel lichter om dat ook daadwerkelijk te doen. Je zou niet anders kúnnen. Je leeft meer vanuit liefde. Je gunt het jezelf.
> Heb je de potentie, kracht en wijsheid van de natuur ervaren. Van jezelf ervaren. Je hebt het niet meer nodig om validatie, bevestiging buiten jezelf te zoeken. Informatie, kennis en kunde die je jezelf eigen maakt is een keuze vanuit overvloed. Een keuze passend bij jouw leven en dromen.

EEN IMPRESSIE

JOUW INVESTERING

Genoemde prijs is inclusief btw. Bekijk en download de algemene voorwaarden.

Eventueel is dit retreat ook voor 2 personen te boeken! De prijs is dan €333 p.p.
Je kunt in 2 termijnen betalen, geef dit zelf even aan.

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek om te bespreken of deze ceremonie bij jou past! Je kunt dan ook al je vragen stellen.

1 op 1 ceremonie

444
  • Info en intake online
  • Voorbereidende opdrachten
  • Intentiesessie
  • Truffelceremonie
  • Overnachting
  • Voedzaam, simpel eten & drinken
  • Integratiesessie online

TESTIMONIALS

“Dit was een hele bijzondere ervaring. Ik kwam met de intentie meer te weten te komen wat mij blokkeert om echt stappen te zetten in mijn bedrijf. En wauw, daar heb ik zeker de antwoorden op gekregen! Misschien zaten ze wel ergens, diep van binnen, maar het voelt als iets waar ik niet snel achter was gekomen. Het maakt best wat los, vooral in positieve zin. Dus ik ben ook blij met de begeleiding om de ceremonie heen. Ik zou het zeker aanraden als je met vragen zit, of diepere inzichten wilt ontvangen.”

Tessa

“Deze ceremonie is voor mij een van de meest bijzondere en verhelderend ervaringen van mijn leven geweest. Letterlijk sprakeloos, heel bijzonder.
Wat mij het meest trok was dat ik met zorg en aandacht mezelf antwoorden kon laten ontdekken. Ik had een paar levensvragen waar ik graag meer helderheid in wou hebben. Ik ben er eigenlijk zonder verwachtingen ingestapten heb letterlijk antwoorden en inzichten gekregen in onderbewuste processen. Ik had ze zelf nooit had kunnen bedenken! Een echte aanrader, als je de roep voelt.”

Sander

Het werken met Laura was persoonlijk, warm en kwetsbaar. Intuïtie, gevoel en hartstocht staan centraal, vanuit verbinding en kwetsbaarheid. Laura werkt zelf ook volledig vanuit intuïtie, met de paarden en verschillende attributen waarmee opstellingen centraal staan. Dit heeft mij veel (verdiepende) inzichten gegeven. heeft mij weer volledig verbonden met mijzelf, iets waar ik Laura ontzettend dankbaar voor ben.

“Wauw! Wat was dit mooi om te ervaren! Het heeft me een soort rust en vertrouwen gegeven. Dat ik wel kom waar ik naartoe wil als ik mijn eigen pad blijf volgen en mezelf blijf.”

WAAROM BIJ MIJ?

Op mijn reis als coach en gids ben ik mij meer en meer op het pad van sjamanisme gaan begeven. Zo kwam ik in aanraking met dit prachtige medicijn en haar enorme potentie en kracht: truffels.

Na zelf diverse reizen te hebben gemaakt, ben ik ook de stap gaan maken tot het begeleiden ervan. Vaak worden ceremonies met plantmedicijnen in groepsverband aangeboden, maar mijn hart ligt juist bij het 1 op 1 werk. Bij echt een veilige bedding voor iemand creëren om de diepte in te kunnen gaan. Daar kan ik mooi vorm aan geven in mijn eigen retreat, voor 1, maximaal 2 personen.

Ik vind het in al mijn werk heel belangrijk dat je naast inzichten opdoen en bewustwording verruimen, het geleerde ook kunt integreren en toepassen in je dagelijks leven. Ik schreef het al ergens op deze pagina: een reis met dit medicijn heeft de potentie jou eenzelfde resultaat te geven als jaren standaard therapie of coaching… Het raakt dat in jou wat er altijd al heeft gezeten. Daarom bevat dit retreat naast intensieve begeleiding tijdens de ceremonie zelf, ook sessies voor- en achteraf en aanvullende opdrachten. Het is zeker niet voor iedereen, maar als je een roep voelt, just reach out! Ik ga altijd eerst vrijblijvend met je in gesprek om te verkennen of dit bij jou past op dit moment.

VEELGESTELDE VRAGEN

Werk je alleen met ondernemers?2023-12-31T16:16:18+01:00

Zeker niet! Voel jij je aangesproken door de teksten op deze pagina? Of heb je via via over mij gehoord en trekt mijn aanbod je? Vraag dan zeker een match call aan.

Ik coach op persoonlijk en spiritueel vlak, om jou bewust te maken van niet helpende patronen, mechanismen en overtuigingen. Je komt in de sessies weer bij je kern, waardoor je met meer zelfvertrouwen, zelfkennis en zelfliefde jouw plek inneemt.

Kan ik ook een ceremonie boeken zonder overnachting?2023-09-11T13:11:23+02:00

Dat kan, neem vooral contact met me op, dan bespreken we jouw wensen! Na een ceremonie raad ik met klem af om een voertuig te besturen. Heb je interesse in een ceremonie zonder overnachting, kan ik je bijvoorbeeld naar een bushalte of station brengen, of is het handig dat je gebracht en weer opgehaald wordt.

Hoe ziet REMEMBER er praktisch uit?2023-11-04T15:19:30+01:00

Er vindt altijd een gesprek plaats waarin we verkennen of REMEMBER de juiste keus voor jou is.

Vervolgens starten we al voor we elkaar live ontmoeten met de voorbereidingen. Dit om helemaal af te stemmen op de energie van de truffels en jouw persoonlijke ceremonie. Je ontvangt uitgebreide informatie, opdrachten en mag al je vragen stellen en delen wat er gedeeld wil worden tijdens een online intakegesprek (en erna!).

De live ceremoniedag + overnachting is op elke dag van de week te plannen, onder voorbehoud van beschikbaarheid.

De ceremoniedag zelf starten we met een intentiesessie tussen de paarden, waarna we ons terugtrekken en jou daadwerkelijke reis met de truffels zal plaatsvinden.

REMEMBER is inclusief een simpele avondmaaltijd en een ‘lazy morning’ met voedzaam ontbijtje. Ook heb je thee en fruit tot je beschikking. De studio in boerderij ‘De Heerlijkheid’ is van alle gemakken voorzien.

Twee weken naderhand sluiten we REMEMBER af met een integratiegesprek online.

Ik merk dat het me trekt, maar ik vind het heel erg spannend…2022-11-07T15:09:37+01:00

Dat snap ik helemaal. Je bent hier niet alleen in, de meesten ervaren spanning of zelfs wat angst rondom het gebruiken van plantmedicijnen. Ik wil je graag uitnodigen voor een gesprek. Daarin kan ik je makkelijker meenemen in de werking van truffels dan hier in geschreven tekst. Ik vertel wat je kunt verwachten en wat het verloop is van de voorbereidingen en de daadwerkelijke ceremonie. Je kunt ook al je vragen stellen en twijfels delen. Uiteraard zit je met zo’n gesprek nergens aan vast. Het is gratis en vrijblijvend. De beweging, de keuze om ervoor te gaan mag echt in jezelf ontstaan.

Kan ik de ceremonie ook samen doen?2023-11-04T15:20:43+01:00

Dat kan! Ik bied REMEMBER aan voor maximaal 2 personen. De prijs is dan €333 p.p. met dezelfde inhoud als een privé ceremonie. De online intake en integratiesessie volgen jullie individueel. De intentiesessie met de kudde en de ceremonie zijn gezamenlijk.
De studio is ingericht voor twee personen. Jullie moeten er wel comfortabel mee zijn om met elkaar in een (140cm) bed slapen (of om te slapen op een luchtbed/matrasje).

Kom je ook op locatie?2023-09-11T12:17:40+02:00

Ja, ik kan een ceremonie aan huis verzorgen, in een kleine straal rondom Hoogersmilde, of op een prachtig plekje in Epse, Gelderland. Neem vooral contact met me op als je meer wilt weten!

 

Hoe werken truffels eigenlijk?2022-11-07T14:50:48+01:00

Truffels zijn de ondergrondse knolletjes die onderdeel uitmaken van het mycelium, een schimmelnetwerk dat voedingsstoffen vasthoudt of vrijgeeft aan bomen en planten. Het mycelium maakt nieuwe verbindingen in het ecosysteem en geeft de natuur signalen om te helen en groeien.
Dat is – heel symbolisch – ook het effect dat truffels hebben wanneer wij ze tot ons nemen. Er worden namelijk nieuwe verbindingen gecreëerd in de hersenen, die het potentieel hebben een diepere verbinding en meer helderheid te ervaren met jezelf, het leven en alles om je heen.

De werkzame stoffen in truffels (en paddo’s) zijn psilocybine en psilocine. Deze stoffen zorgen voor een andere staat van bewustzijn, waarbij je tijd, ruimte en al je zintuigelijke waarnemingen heel anders kan gaan ervaren. Deze ervaring in combinatie met de juiste begeleiding, kan zorgen voor transformatie en diepe heling op persoonlijk en spiritueel vlak.

Zijn truffels wel legaal?2022-11-07T15:10:10+01:00

Jazeker! Het gebruik van truffels is legaal in Nederland. Paddo’s, die dezelfde werkzamen stoffen bevatten, zijn dat niet.

Zijn er contra indicaties voor het gebruik van truffels?2022-11-07T14:32:48+01:00

Bepaalde psychische aandoeningen, medicatie en lichamelijke condities laten zich niet combineren met truffels. Het is jouw verantwoordelijkheid mij daar vooraf van op de hoogte te stellen. Ook als je ergens over twijfelt en het niet in onderstaand rijtje staat!

Een truffelceremonie is niet geschikt als je:
– Een allergie hebt voor schimmels/paddestoelen
– Medicatie gebruikt die niet samen kan met truffels. Denk aan o.a. antibiotica, antidepressiva en medicatie voor ADHD/ADD of maagklachten
– Hartproblemen of hoge bloeddruk hebt (en de eventuele medicatie daarvoor)
– Gevoelig bent voor, of een verleden hebt met psychotische klachten, psychoses, schizofrenie.
– Zwanger bent of borstvoeding geeft

Verder verkennen we in een gesprek of een ceremonie past bij jou proces op het moment. Zo ja, vraag ik ook van je open te staan voor de voorbereidingen die het vraagt. Denk aan het (tijdelijk) afbouwen van bepaalde voedingsmiddelen/dranken.

Who looks outside, dreams;
Who looks inside, awakes.
– Carl Jung

NEEM CONTACT OP

Vul het formulier bij vragen of interesse, of plan zelf een vrijblijvend gesprek in via de agenda!

Echt: als je vragen hebt, stel ze vrijblijvend. Dat kan ook via laura@wisdomwithin.nl of 0641847677.

Ga naar de bovenkant